1.9.09

Meeleolukontsert "Rõõmsa tujuga uude sügisesse!"

Mäletate ju omaaegset pühapäevaõhtust raadiokontserti "Rõõmsa tujuga uude nädalasse"? Väike Andri kuulas, kõrv vastu oma Okeani, kuidas välismaised biidid ta Karlova toakesse voogasid... Nüüd oleme siis rõõmsa tujuga uude sügisesse jõudnud. Vahepealne mudru, masu, mäsu, peataolek, nii-palju-on-teha, nii-tühjad-on-päevad ja kõik muu on nüüdseks eilne päev, tänasest keskendun teotahteliselt sellele, et veel ka 2012. aastal saaks õhata: "Oi, olid alles aastad". Eks saate aru, millest räägin. Ja sestap tööl oma isiklikus blogis rohkem ei peatu. Võib-olla hoopis kusagil mujal ja kunagi muul ajal. :)

Ent kiirpilk augustile: pärast väikest Soome-tretti sai Venna, seejärel ma ise vanemaks pühitsetud. Noh, Elis muidugi ka! Veelgi olulisem oli aga see, et Kalmer ja Annely pärast taasiseseisvumispäeva abiellusid. Peale selle, et mul on oma sõprade üle siiralt hea meel, tundsin õnne ja uhkust sellegi üle, et meie üpris uisapäisa-sõpruskond end vahetult enne pulmi siiski kokku võtta suutis (mnjah, vaene Konnake, kes pidi hommikust õhtuni muudkui aga küpsetama ja küpsetama - seda ka nii mõnegi teise eest, kes küpsetusorjuse asemel tagatoas hoopis tshättis...) ning kõik mõttes ujunud ideed teoks tegi. Ma loodan, et fotokingitus, veel enam aga unise moega Haanja külapoe ees toimunud pulmarongirööv ja hirmnaljakas vanasõnade lahendamine ka pruutpaarile endale meeldis. Meil oli igatahes väga naljakas! Kui kunagi jõuan nii kaugele, et suudan fotoaparaadi piltidest tühjendada, siis lisan paar meenutust siiagi. Mis seal salata, see nädalavahetus oli möödunud augusti hitt!

Ja muidugi ei saa tähelepanuta jätta järjekordseid hüppeid meediailmas, eelkõige Postimehes, mis tõstis kunagise kolleegi Heili asemele teise kunagise kolleegi Ingridi. Vangerduse vajalikkusest ei saa ma tõttöelda tänini aru, aga võib-olla saame seda kunagi mõnest memuaarepopöast lugeda. No näiteks kümne aasta pärast. :)

Ja ühe uuenduse olen otsustanud veel teha: nimelt oma blogi avalikust veebielust tagasi tõmmata. Eks peagi annan huvilistele teada, kus Mõtlik Mees jätkab...

Aitäh ning kohtumiseni,
washelluftheyrs!