22.7.02

"Roger. This is your mother. Leaving from Santa Fe. Back in New York" :) Mõte on selles, et olen Pärnust tagasi Tallinnas. Kahju, et Olsen Brothers elik ivolinnad Taanimaalt nii mannetuks osutusid. Sinivetikate-vaba Pärnu vesi oli mõnus ujuda - ka öösel ja totaalses pimeduses... Ja veel - Soome keel on suvepealinnas paraku eesti keele välja suretada suutnud, teeninduskultuur oli hea üksnes vene restoranis Postipoiss. Pappa Pizzat ja Stefanit ei soovita. JA KINDLASTI MITTE SUNSET'i privaatbaari. Sealne baaridaam arvas, et võib teed, kohvi ja konjakit ostvale kliendile lihtsalt mõista anda, et ta seal teretulnud pole: "Ja kui teile meie teenindus ei meeldi, siis ega me ei pea teid ju teenindama," nentis tütarlaps.

Aga tegelikult oli hästi armas. Aitähh, Helen, Mari ja Jarek... minust on saanud Silvia ja Henriku lemmikloom. Ja nendest minu lemmikud. Mäu :) Täna avastasin, et olen rahatu - siis, kui Helen minu pangakaardiga pealinna põrutas. Oli hästi koomiline. Magasin selle peale päeva lihtsalt maha.

Ja veel üks asi - Watergate'ilt põgenevate tallinnlaste pärast pandi liinile lisabussid. See oli eriti tore ja meenutas kunagisi laulupidusid - juhendajad ja toidutalongid olid bussis (trollis) rooma numbriga "I" ning "Kurekell" ja teised kollektiivid täitsid bussid (trollid) "II", "III" jne... Meil õnnestus end teise lisabussi mahutada.

0 comments: