15.4.03

Kõik on ju hästi. Onju? Miks siis kass peal on? Mäuu! Miks on nii, et vihmapisarad tahavad sisikonna puhtaks uhuda, aga ligi ei pääse. Miks on nii, et päike tahaks sisikonna puhtaks kuivatada, aga ligi ei pääse. Miks??? See on vist sellest, et kui öö otsa kontseptsiooni kirjutada, siis Henriku mahitustele järele anda ja ööhämaruses Marta tänavale hiilida... ega muud tahta oskagi. Kui, siis ainult seda, et keegi ükskord verevähihaigete teema ära lõpetaks. Minu eest.

Lubasin mõne aja eest, et kommenteerin Kreisiraadiot. Aga üldse ei viitsi kuidagi. Nii kole oli lihtsalt:) Ei, mitte üritus. See oli hästi korraldatud. Iga päev ei ole võimalik Suurhalli ligi 7000 inimesele ära müüa. Või sheffi amfiteatrit kujundada. Pealegi, Eesti üritustele on tavaliselt kombeks, et videoinstallatsioon nurjub. Sedapuhku mitte. See oli hea. Aga samas on ka hea, et kreisimehed pensionile jäid. Sest nende huumor tõstatab küsimusi. Minus küll. Võib-olla kelleski teises mitte. Neis, kes hulludel päevadel käivad ja naudivad, kui arvamusliidrid rõvedusi (laval) teevad. Räme!

Homme saan kindlasti kõigi käest sõimata, kuna unisus ja pahurus ja kõik-mu-sees sünnitas tigeda loo. Aga - kaua võib! Lugege arvamuskülge.

0 comments: