21.4.03

nüüd väike vahekokkuvõte, kuidas idikatel läheb. edastatud kronoloogilises järjekorras.
neljapäeva õhtul kella 10 paiku otsisid nad igatahes riia ümbersõidul õiget teeotsa, mis vilniuse poole läheks. kõva lärm, kui helistasin.
reede hommikul sain Villylt teate kell 11.11 - "Poolas ja maani täis ja lähem Tsehhi, vist."
reede pealelõunal helistas ülilõbus Tuuli ja teatas järgmist - Neil juhtus väike avarii. Reet oli roolis, kui tema kõrval istunud purjus Kapu otsustas teda kallistada nagu ikka. Tagajärg oli see, et Reet sõitis joonelt üle äärekivide nii, et mõlemad esimesed kummid katki ning lisaks mõlemad veljed kõverad.
Reede õhtuks selgus siiski, et veljed tõmmati kuskil bensukas sirgeks ning reis jätkus. Eerikuga pold võimalik arukat juttu rääkida, sestap jääb saladuseks palju nad maksid selle eest. Eerik ütles, et nad raha ei loe.
Laupäeva hommikul sain Tuulilt sõnumi kell 9.47 - "Oleme Austrias! Just oli suurima idioodi valimine, eerik võitis, sest pissimise ajal tegeles ta kõige muuga :) Jõuame kohe 2000 meetri kõrgusele. Selg valutab! Mz"
Järgmine teade Tuulilt samal päeval kell 16.21 - "Laskusime nagu parklas 1800 m kõrguselt! Õudne! Kohe Itaalia. Söök Nicas ja 3x600 km ja kohal. Aga enne saabub vist surm :) Kalli! P.s. Alpid on super!" Vahemärkus - algselt nad Itaaliast läbi sõitma ei pidanud. Küsisin Tuulilt, et mis tähendab laskusime nagu parklas. Ta vastas: "Noh, nii järsult keerutades! Aga nüüd seisame, sest pidurid kärssavad! Tipp-topp :)"
Tundub, et Tuuli on enam-vähem kaine, sest kirjutab ilma kirjavigadeta.

0 comments: