16.5.03

Valmistasin siin just nn euroarterit ette (Eurovisiooni almost-eri, noh) ja tutvusin esinejate cv-dega. No, küll
on ikka rumalust lasknud inimest enda kohta kirjutada: seosed on nii haiged, et mõtled, et lähen vist puude-eurole, kus arnoldoksmaad kõik ilusti rivis. No, mida tähendab lause, et ta elab oma vanematega Pariisi lähedal, aga on muusikakoolis juba lõpusirgel. Kus kurat see loogika on? On üritatud lihtsalt aga-de, ega-de, ning-ide ja muudega erinevad mõtted kokku lükkida, kuid tulemuseks on lihtsalt ... võõrkeelne ilus väljend: bullshit. Tundub nagu tegu oleks tõesti ajukääbikutega.
Huvitav fenomen on ka see, et kõigi cv-d on nii ülioptimistlikult rõõmsad ja väidavad, et kõik, kes vähegi tänavu eurovissile ronivad, on vähemalt kodumaal ja selle naaberriikides nii populaarsed, et jube kohe. Kurb, et ma midagi nendest kuulnud ei ole... võib-olla on see mingi kuulsuse eriliik - hittpopp tegelane, aga vaikset viisi... oma tagasihoidlikus karjusekülas.
Ja veel - kui järgneb loetelu, kellega ta kõik koostööd teinud on, siis kuku või pikali või löö end või maha - no, lihtsalt ei tea, kes need johnid ja mariad on. Mulle ei ütle midagi lause, et ta on teinud koostööd selliste kuulsustega nagu "a la kuuse-indrek" vms.. Noh, hea küll, liialdan. Aga mõttest ei tagane.

t.A.T.u laulab. hea on. ei teagi, kas sellepärast, et t.A.T.u või et reede? Kell neli on "Novo" esilinastus.

0 comments: