27.10.03

"Mitu autotootjat on hädas mudelite nimedega, mis mõnes keeles kõlavad ebasobivalt. Viimati avastas Buick, et järgmisel aastal esitletav automudeli LaCrosse nimi tähendab Kanada prantsuse slängis masturbatsiooni.
General Motorsi ametnikud Kanadas tunnistasid punastades, et see nimi ei sobi autole ole kuigi hästi ning Kanadas müüdavad LaCrosse´id saavad endale uue nime, kirjutas BBC Online. LaCrosse, mis asendab Buick Regali, tuleb müügile järgmisel aastal. BBC teatel on Mitsubishi sunnitud muutma Pajero nime hispaaniakeelsetes riikides, sest Pajero tähendab slängis masturbaatorit.
Nimedega on probleeme olnud ka Toyotal, kelle mudel Fiera tähendab Portugalis koledat vana naist.
Fordil on probleeme olnud Brasiilias, sest sealses portugali slängis tähendab Pinto «väikest peenist»."


Uus nädal algab Haydamaki'ga - see oli ikka üks tõsiselt lahe bänd küll - mäletate ju kõik seda hullunud trompetisti või kanepiuimas solisti... Ja higistavaid laealuseid kontserttelgis... :) Oktoobrirevolutsioon on seks puhuks vist läbi, järgmine etapp vist juba novembri teisel poolel, mil uus võim majja uued tuuled toob. Seniks - elame-näeme. A-p-p-i-aeg on asendunud vaikse äraootusega. Nüüd tahaks reisima minna.

0 comments: