6.10.04

Heeh, Bloggeri üks moderaatoreid, kes on otsustanud biznizist loobuda, kirjutas, et "blogs" on nüüd ka eraldi kategooriana ameeriklaste lemmikmängus "Jeopardy's" (meie mõistes siis "Kuldvillak"). Tänuväärne töö.
Eile meediakülge kokku pannes ja neid ma-ei-tea-mitmendat-korda-näidatavaid-filme silmates tuli meil Katsiga mõte, et peaks hakkama ajaarvamist mõne sada korda näidatud "kultusfilmi" järgi arvutama. Nagu näiteks: "Noh, ma nüüd päris täpselt ei mäleta, kuna me Londonis käisime - see võis olla viienda ja kuuenda "Armageddoni" vahel... Hmm.. Võib-olla oli see siiski kuuenda ja seitsmenda? Just-just. See oli siis." Ajaarvamist võib muidugi ka keerulisemaks ajada - ega kõik ei peagi ju kohe tönkama, millest sa räägid. Näiteid? Palun väga: "Viimati ujusin ma meres kümnenda ja üheteistkümnenda "Armageddoni" vahel, aga kindlasti oli see pärast "Kodu keset linna" sajandat osa ja enne "Naistevahetuse" esimest osa". :) On ju väga konkreetne?
Vein on hea, aga teeb uniseks ja ei lase silmi hommikul lahti teha. Eriti siis, kui on vaja Vikerraadio otse-eetris eilset Maire saadet hinnata. On alles tööülesanded...

0 comments: