17.3.06

Walk Down The Memory Lane...

Walk Down The Memory Lane... Mis imetabane nostalgiaõhtu - TV3 on otsustanud omaaegset superõudukat "Anakonda" näidata (see käpikuga käeliigutus, mida pärast kinost lahkumist ükskord tehtud sai, mäletate ju?) ning ETV näitab "Kaunimaid aastaid su elus" - see muhe ja olemuselt nii müstiline kontsertteater, millele põhimõtteliselt kunagi pileteid ei saanud. Hmm, miskipärast meenub mulle ikkagi, et nägin seda vähemalt kolm korda. Kahtlane. "Täna joon sinu terviseks...," lõpetavad "Kaunimad aastad..." oma kontserdi.

Tundub, et lõppev nädal on siin riigis aidanud kaasa inimestele meenutusradadele pöördumisele. Põhjust ei pea ju tegelikult kaugelt otsima, eks? Pole oma sissekannetes neil tagasipöördumistel teadlikult peatunud, ehkki justkui peaks... Justkui oleks see kohustuslik. Nii mõnigi on nädala jooksul meenutanud oma kunagisi kohtumisi, emotsioone, toonaseid mõtteid ja mälestusi. Ju ma lihtsalt veel ei taha. Aga hinges hoian küll.

Ja liiatigi, kui juba meenutada, siis täna on ju kunagise klassijuhataja sünnipäev, hehe. :) Ja pealegi ka Püha Patricku päev, mil Wildes ikka roheõlut pruuliti, eks!

0 comments: