25.4.06

Eesti Õhk jätkab üllatamist

Kui me loeme ühte varahommikust pressiteadet, mis taas Estonian Airi kontoritest pärit ja mis ütleb järgmist...:
Estonian Air annab teada, et seoses pidurihüdraulika rikke tõttu lükkus edasi eileõhtune kell 20:00 väljuma pidanud lend Londonist Tallinna, ning jõudis Tallinna Lennujaama kell 8:30 täna hommikul.
Udu tõttu Kopenhaageni lennuväljal (nähtavus alla 100 meetri) ei saa õigeaegselt väljuda ka tänahommikune lend Kopenhaagenisse. Kell 6:40 väljuma pidanud lend on lükkunud 9:00-ks. Tekkinud muutused lennuplaanis tingivad tunni-paarist hilinemist täna ka Manchesteri ja Brüsseli lendudel.
... Siis, vabandage väga, ma pigem hakkan uudiseks lugema seda, kui mõni Estonian Airi lend ka õigeaegselt JA mõningaste riketeta kohale jõuab. No, ei ole ju normaalne! Sellepärast eelistangi ma näiteks Czech Airlines'i... Kuigi tunnistagem - ka sel lennufirmal juhtub aeg-ajalt üht-teist. Huvitav, kust leida maailma kõige turvalisemate lennukompaniide loetelu. Huvitav, kas need ka siit maanurgast läbi sõidavad.

Ning veel kaks klienditeenidust puudutavat teadaannet. Hoolimata sellest, et Lounge Deja Vu üritab nii Hip!-is kui ka teistes väljaannetes promoda, et nad on jubedalt kliendisõbralikud ja mõnusad, andes süüa ka siis, kui lähedal asuvad peomajad lõpetavad, jäime me pühapäeva varahommikul kohutavas näljas lihtsalt ukse taha, kuna lounge'i uksehoidja, keegi keskealine vana teatas, et neil on sissepääs vaid kutsetega ja üleüldse ei ole neil tegelikult ruumi.
Okei, ma ei hakka tänitama, et see viimane väide ja põgus pilk avaratest akendest sisse meenutas mõnda nõukaaja restorani, kus vähemalt kümmekond lauda põhimõttel "äkki täna tulevad parteigenossed sööma" pidevalt vabad hoiti. Küll aga hämmastab mind kellegi kehkenpüksi möga jutt, et sissepääs kell neli varahommikul on kutsetega. Sellisel juhul lähtume põhimõttest, et meie teed viivad edaspidi lihtsalt lahku.

Ja teine seik hämmastas (ei häirinud - mis seal's ikka, eks) mind eile õhtul mõttetult padukallisse Coca-Cola Plazasse "Jääaega" vaatama minnes. Nimelt teatas närikat mäluv turvamees piletiautomaatide ees lösutades, et kotiga kinno ei lasta. Ja kui mulle see ei meeldivat, siis kaotavat pilet kehtivuse. Mind tõepoolest ei pea huvitama nende sinisilmne kinnitus, et minu laptop'il on kõige turvalisem nende gardekas kui minu põlve peal või jalge ees asuda. Ja mis rumal jutt see üldse on, et seljakoti või üleõlakotiga vms kinos ei käida? Kas ma pean töölt tulles siis enne kodust läbi käima ja igal juhul Kino Riided selga panema. Alla smokingu vist nii kallisse kinno minna ei sobiks? Nüüd sai minu tolerants selle jälkkalli siisiiplaasaga küll täis.

Oh, need hommikused kliendiminutid...

0 comments: