24.10.03

"Novembri keskel asub Postimehe peatoimetaja ametikohale Tarmu Tammerk, kes on viimased seitse aastat on töötanud Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektorina. Praegune peatoimetaja Urmas Klaas jätkab ajakirjanduslikku tööd Eesti Meedia kontsernis.
AS Postimees nõukogu esimehe Mart Kadastiku sõnul on Klaas kujundanud Postimehest stabiilse, Postimehe traditsioonilisi väärtusi austava väljaande.
«Urmas Klaas on oma tööd teinud hea tahtes ja pühendunult,» märkis Kadastik. Kuid tema sõnul ilmub ajaleht aina kiiremini muutuvas keskkonnas ning peab kandma uusi ideid.
«Ma kaalun ajakirjandusliku töö jätkamist Eesti Meedia kontsernis ja olen avatud kõigile pakkumistele,» lausus Postimees Online'ile Klaas.
Kadastiku sõnul langetas Postimehe nõukogu oma otsuse veendumuses, et Tammerki teadmised, kogemused ja ka tegutsemisvalmidus kindlustavad Postimehe kui Eesti parima ajalehe positsiooni.
«Postimees peab olema uuenduslikult energiline, kuid samas usaldusväärne päevaleht. See on ajaleht, mille tsiteerimiseta ei saa,» ütles Tammerk, kelle sõnul on tema sihiks arendada Postimeest edasi kvaliteetselt ja köitvalt.
Tammerk on varem töötanud ajalehe The Estonian Independent peatoimetajana ning rahvusvaheliste uudisteagentuuride Reuters ja AFP korrespondendina. Tammerk kuulub ka Eesti ajakirjanduseetika koodeksi autorite hulka. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli inglise filoloogina."

0 comments: