20.12.05

As blurry as it gets!

Reedel juhtus Viljandimaal kaks liiklusõnnetust, mille tagajärjel ei saa kumbki Eesti Televisiooni Tartu operaator mõnda aega tööd teha, kirjutab Sakala.
Avariidest esimene juhtus kell 16.25 Viljandi—Imavere maanteel Võhma lähedal, kus libeduse tõttu põrkasid kokku 56-aastase Anne juhitud Volvo ja ETV Nissan Almera, mille roolis oli «Aktuaalse Kaamera» Tartu korrespondent Rein Joamets.
Joamets vajas esmaabi, kuid selle järel lubati ta haiglast koju. Korrespondendile ja temaga koos olnud «Aktuaalse Kaamera» operaatorile Maido Madissonile sõitis oma isikliku Audi 80-ga järele teine Tartu operaator Arvo Mägi, kuid tema sattus avariisse Tustis.
Viljandi kiirabiauto, mis oli koos Tartus uuringutel käinud patsiendiga tagasiteel, hakkas lumesahast mööda sõites vastassuunavööndis külg ees libisema ning põrkas kokku Audiga. Seda juhtinud Mägil murdus õnnetuses jalaluu ja ta viidi Viljandi haiglasse.
Kiirabiautos olnud patsient ja teda saatnud personal õnnetuses vigastada ei saanud.
Rein Joametsa sõnul läks Maido Madissonil, kellel algul vigastusi ei tuvastatud, järgmisel ööl käsi paiste ja see tuli kipsi panna. Nii on rivist väljas mõlemad rahvustelevisiooni Tartu operaatorid.
«Seetõttu siit kandist uudiseid mõnda aega ei tule, sest asendajaid pole kusagilt võtta,» nentis Joamets. «Suure hädaga tuleb reedene «Terevisioon» kuidagi ära teha.»

Tähendab, mis nüüd siis juhtus!? Ma olen kerges segaduses, aga mulle tundub, et Tartu teletöötajad on kui lendavad hollandlased, kelle tõttu ikka üht-teist juhtub. Väga müsterioosne lugu, igatahes. Ise olen just lumevahust läbi mässanud ja tööle jõudnud. Oh seda üle öö saabunud jõuluilma siin pealinnas. Kuigi tõtt-öelda kuuldub Tartust, et seal olla lumi juba mitu-setu aega maas olnud ja linnale jõululook'i andnud. Hmm... Vaid neli päeva on jõuludeni ja ma mõtlen ikka ja ainult veel töö peale. Masendav mees. Masendav elu. Aga see-eest olen oma tonnviiesajase autfitiga nagu mingi trendikas jõuluingel :S

0 comments: