19.1.06

Oh, Mr Knight :)

Oh, seda Rüütli-jama küll. Ise olen end nüüd hoopis "Arhangelski" lainele seadnud... Huvitav, miks Kanal 2 selle "Stalini päevikuteks" ikkagi tõlkis? Ning miks meile seda kolmes jaos näidatakse, sellal, kui BBC ise sarja pelgalt kaheosalise tegi.

Ho-ho, vaadake seda lõbusat pressiteadet. Brr.

Club Angel valis aasta kõige gay-sõbralikumaks trükiväljaandeks ajakirja Just!

“Seltskonnaajakiri Just! ja Anu Saagim pälvisid gayklubi Angel poolt tunnustust eelkõige oma sõbralikkuse ja tolerantsuse eest, seejuures objektiivse suhtumise eest gaysid puudutava temaatika kajastamisel” sõnas Angeli tegevjuht Reimo Mets.

Ajakirjanduse ja meedia roll gaykultuuri tutvustamisel on v äga oluline, eriti gay-temaatika kajastamise objektiivsus Eesti ajakirjanduses . Club Angeli esimese eduka tegutsemisaasta järel saab kindlalt väita, et vajadus gay-s õ braliku meelelahutuskoha järele on püsiv ning Angeli populaarsus näitab tõusutrendi. Angel on loodud eelkõige gaydele ning nende sõpradele aga klubi on seadnud endale eesmärgiks rõhutada tolerantsust ka naiste ning kõigi teiste ühiskonna liikmete osas.

Ajakirja JUST peatoimetaja Anu Saagim võttis kingitusena vastu pudeli hinnalist sampanjat. Angelil on kavas auhinna traditsiooni jätkata ka käesoleval aastal. Klubi talletab selleks kõik gay temaatilised avalikkuse ette jõudnud lood. Kõige gay sõbralikuma trükiväljaande auhind antakse välja iga aasta lõpus.

0 comments: