27.1.06

Populaarne raamatumäng

Ingliskeelsetes blogides Ameerikamaal ringleb väga lõbus mäng, millest otsustasin osa võtta. Tuues sellega selle community-game'i Eestisse ja eestikeelsesse veebiringi (sest mu raamaturiiulis pole väga palju võõrkeelseid raamatuid. Okei, Wally Olinsi brändiraamat on, aga selle ma laenasin ka praegu välja.)

Reeglid on sellised:

1. Haara kätte esimene ettejuhtuv raamat
2. Ava lehekülg 123
3. Leia viies lause leheküljel
4. Postita järgmised kolm lauset (5., 6. ja 7.) bloogi koos nende reeglitega.
5. Ära püüagi otsida välja mõnda "eriti lahedat" või "intellektuaalset" raamatut! Ma tean küll, mida sa mõtlesid. Haara lihtsalt raamat, mis on sulle lähim. Ei mingit petmist.

3. Peidetud relvade leidmise korral lastakse perekonnapea kohapeal ilma kohtuta maha. 4. Perekond, kes varjab oma majas bandiiti, arreteeritakse ja saadetakse kubermagust välja, vara konfiskeeritakse ja perekonnapea lastakse ilma kohtuta maha. 5. Perekond, kes varjab bandiitide perekonnaliikmeid või nende vara, võrdustatakse bandiitidega ja perekonnapea lastakse kohapeal kohtuta maha.

S. Courtois, N. Werth, J.-L. Panné, A. Paczkowski, K. Bartosek, J-L. Margolin "Kommunismi must raamat. Kuriteod. Terror. Repressioonid."


Brr. Näed siis. Tänane Eesti Ajalehtede Liidu meediakonverents oli põnev. Eriti Tiina Kaalepi üpris avameelne ja analüüsiv arutelu teemal, kas väljaanne peaks iga hinna eest reklaamiandjate raha vastu võtma, kui selleks peaks võimalus tekkima. Või on toimetusel õigus enda eest seista? Et olen üpris väsinud, arvestades tänast päeva (whow, või lõppenud nädalat!), siis postitan meediakonverentsi olulisemad teemad ja ettekanded homme. Aargh!

0 comments: