16.11.06

Ei loomalihale!

Ja "Paar" on juba iganeljapäevane lõbus vaatamine. Loomakaitse seltsi mahitusel otsustasime me nüüd viinerisöömise maha jätta. Just-just! Ja singi hõrku maitset me enam ka ei naudi, sest me pole endale Rimist ostes kunagi piisavalt ette kujutanud või müüjalt täpselt üle küsinud, kuidas seda vaest põrsast nüüd ikka tükeldati ja kas ta ikka väga kaua piinles. Ja verivorstid - kõtt! Kuidas ma sain seda nädal tagasi nautida? Rõve! Unustage jõululõuna!
Mul on vähemalt selle üle hea meel, et ma kala ei söö. Siis ei saa mind keegi vee-elukate tapmises süüdistate. Marko muidugi ei jätta jonni - küsib, kas kärbseid tohib ikka tappa. Ja loomakaitsja on omadega kimpus. Vladislav Korzhets valab õli tulle ja küsib, et mis - tuleb sitikad ja ussid tappa ning kalasöödaks panna. Mul on juba väga naljakas!

Vaene loomakaitsja ei saa aru, et ta on vaid meedia tööriist, mitte mingi oma asja ajaja. Ta on kutsutud ühe nende äpardunud telelõigu kriminaalsüüdistuse esitamise järelkajastusele ennast õigustama ehk tegelikult sattus ta meediasituatsiooni, kus sündmus toodab sündmust ning vaatajatele on see juba jaburnaljakas.

0 comments: