18.1.07

Debiilik ründab taas Postimeest

See eksrespublikaanist hull jätkab tembutamist (see sõna oleks küll omane sõbralikule Karlssonile, aga samas võib sobifa ka siia konteksti). Pigem võiks "Ärapanijad" sellele tekstile räpi luua. :)

Kiri.

Kui sina,erik roose,värdjas,kult ja labane varas arvad,et ma ei pöördu postimehe ajalehe asjus Rahvusvaheliste Ajakirjandusorganisatsioonide ja kohtu poole,siis sa eksid. Ja ÜRO ja Inimõiguste kohtule tehtavas avalduses oled oma seakarjaga samuti sees.

*******************************************************

erik roosele

K A E B U S

aivar reinapi,jaanus lillenbergi,mikk maiste,kaire uuseni,mirjam mäekivi,aleksei günteri,kristiina mõttuse,martin smutovi,alo rauna,oliver tiksi,artur gusseinovi,veiko tamme,inna-katrin heina,merit kopli,aarne seppeli,jaanus koovi,evelyn kaldoja,neeme korvi,tiina reinarti priit pulleritsi,heli sibritsi,britt rooseni,riina luige,eva tammsaare,nelli pello,verni leivaku,kalle muuli,erkki bahovski,sigrid kõiva,priit rajaloo,rasmus kagge,villu päärti,vahur kooritsi,agnes kuusi,tiiu põllu,tuuli kochi,ingvar bäkenklau,eva kübara,ene nagelmaa,maie kalamäe,sirje müüri,maris jõksi,ethel roosna,valner valma,asta niinemets,immo mihkelsoni,rein veidemanni,urve eslase,meri kase,andri maimetsa,mart juure,marko lillemägi,helen teesalu,küllike rooväli,urmas seaveri,hille tänavsuu,triin olveti,dagmar hanschmidti,urmas toominga,kaia otti,vahur kalmre,tiina kama,ivi drikiti,nils niitra,raimo hansoni,marko püüa,tõnu keesi,allan karo,katrin ringo,igor taro,liisi polli,aarne oleski,tiina oppi t e g v u s e peale.

1. postimehe töötajad on korduvalt tagamõttega kasutanud minu nime Anne. Kirjutatakse tagamõttega "Annet" sisaldavaid sõnu eesmärgiga kirjutada minu nime väikese tähega. Nimetatakse mind "prügiks","joodikuks" jne. Õhutatakse massitiraazis vaenu ja kutsutakse teisi ülesse mind tapma.
2. postimehe töötajaid on korduvalt tagamõttega kasutanud sõnu,mis sisaldavad tähekombinatsiooni ANNE. Leht lehe järel(iga päev 6-12) korda ühes lehes kordub mainitud tähekombinatsioon eesmärgiga seostada mind küll Keskerakonnaga,küll Rahvaliiduga,küll venelastega,küll mõrtsukatega,küll varastega. Juhin teie tähelepanu asjaolule,et seda teeb postimees RAHA VÄLJAPRESSIMISE EESMÄRGIL.(loomulikult ka laimu,vale,alavääristamise jne. eesmärgil). Võitluse eesliinil on näiteks priit pullerits,kes on isiklikult tuttav mind tappa korduvalt üritanud kodanikega. kaire uusen,postimehe onlini toimetaja aga ei suuda teha karjääri ilma luureorganite abiga ja see on tema meelest kõige lihtsam mind laimates(võiks talle loomulikult soovitada hille tänavsuu või toivo tänavsuu poole pöördumist - pikkade juhtmete tõttu ei tule ta ise selle peale,kust luureohvitsere otsida. Võiks pöörduda ka marica lillemets,ingrid tähismaa,merle liivaku või mõne teise poole,ega luureohvitseridest meil ometi puudus ole - kuidas mina teda aitada peaksin saama. Noh, ma ütlen lillemetsale,et uusenil on raha vaja(kohe san e-maili marica@online.com) - aga imesse ma ei usu!).
3. postimehe peatoimetaja merit kopli tegevus ajab oksele. Tegemist on labase,jõhkra,alatu,ülbe,häbematu,piiratud teadmiste, rumala, kitsarinnalise, südametunnistuseta, pealekaebamisega tegeleva, jultunud, tahtejõuetu, moraalitu, küündimatu, loba ajava, ülbitseva, laiamava, valetava tutvuste abil ülesse upitatud litsiga,kes ajab segi ajakirjanduse ja hilpude ostmise ja müümise ning arvab, et ajalehe tegemine on sama, mis kirjandi kirjutamine.

Anne Pallav
pootsu2004@yahoo.ca

1 comments:

Anonymous said...

Ära nüüd mõnita haiget inimest. Ole lihtsalt rõõmus, et omal kuplialune paremas korras.