21.6.04

Selja taga on üks ütlemata armastusväärne nädalavahetus. Ja üks ütlemata armastusväärne kiirvisiit Tartusse. Eesmärgiks loomulikult JCS. Jälle. Kui mulle avaetendus meeldis väga, siis tänaõhtune (noh, nüüdseks vist juba eileõhtune) viimane lavalugu oli lihtsalt su-per-be! Tõesti. Sest muutlike ilmastikuolude puudumise tõttu võis kogu tähelepanu pöörata laval toimuvale. Ja see oli lihtsalt vaimustavalt vapustav. Või vastupidi. Jah, õhkan ja ohin nagu mingi hilispuberteet, aga kui Henrik küsis, millised muusikalid kuuluvad siinmail lavastatuna mu toppi, siis see on tõenäoliselt üks neist. Mis siis, et orkester otsustas viimase etenduse puhul mingit jaburat tirilimps-poolteist-viise sisse mängida ja enda suva järgi orkestreeringut muuta. Kõik muu oli lihtsalt vai-mus-tav. Mhmh.
Ja eriti armas on maanduda just hetked tagasi kodus ja mõelda, et heh! kui väike see riik meil ikka on. Tartu (armas). Pang (kodune). Maailm (elamus - muuseas, kui tahate aru saada, kas mõne klubi või pubi omanikringkond ka nalja mõistab või et milline on nende fantaasia või huumorimeel, siis külastage neile kuuluvate asutuste tualette - need ütlevad kõik. Alati.). JSC (sajakordne elamus). Ja jälle kodus tagasi. Nagu niuhti! Sama kiirelt sai reedel Ene sünnipäeva kusagil pealinna lähistel metsade vahel (Patika, okei!) tähistatud ja laupäeval lihtsalt magatud. Kiired ajad, kiired kombed. Ja juba ongi käes nädal, mis töötähega eriti ei hiilga: miidsammer dei ometi tulekul ju. Kus teie selle vastu võtate? Mul pole isegi mitte dilemmat. Ma lihtsalt ei tea veel. Aga, nagu Silvia nentis, homme on ka päev. Eks siis näeb. Mis mürgel siin käib. Räägi, mis on juhtumas... Südasuveöine Eestimaa on ilus. Ausõna, ise nägin. Ja Päike vist käis vaid korraks kusagil puuriida taga ära, et siis kohe üles karata ja kaeda: what's the buzz, tell me what's happening... :)

[update: Smaug on tõepoolest staar! Kristel tegi igatahes mõnna Smaugi bloogi ja nüüdseks on see pässile juba kolmas ülesastumine meedias. Vastsündinuna tuli ju EPLis ning mõni aeg hiljem ETVle kaastööd teha. Tubli, superstaar - Jesus Cat Superstar. Varsti ma enam tööl ei pea käima, sest tippmodell toob ise vara ilusasti koju...]

0 comments: