16.5.05

No, tere tibukesed! :) Ma siis nüüd õnnelikult (?) jõudnud Kiievisse, et alustada oma esimest täispäeva siin päikesekuumas linnas. Oeh. Eilne Borispoli lennuväljale saamine ja sealt ära saamine oli muidugi tõeline hiina piin (huvitav, milline see üldse on...) Esiteks hilines lennuk Prahast, mistap tuli meil veerand tundi lihtsalt linna kohal tiirutada ja oodata oma slot'i. Öäk, mul oli tõepoolest tunne, et sealt me nüüd üheskoos kõik piduliklt alla sajame - lennuk oli lihtsalt kreenis, tiirles ringi ja vahepeal tegi õhkusööste ja siis jälle laskumisi. Rõõõveee. Ja Borispolis võttis meid vastu kari oranzhe lapsi, kes toppisid kätte paberid a la hakake nüüd täitma. Ma olen viimase ööpäeva jooksul ikka päris pahur olnud nende kuradi nõukaaegsete bumaagade täitmise pärast. No, mida idiootsust - võta arvutist materjal välja ja prindi endale kasvõi kolmesajas eksemplaris, kui tahad. Aga noh, vene värk, mis teha.

Hotell on meil lahe - kõrgub monument Nezalezhnosti kohal ja kiiskab kui kuld. See ausammas ise on samuti lahe, otse Kreschatiku ääres. Te ei kujuta ette, kui palju on siin hiidõites kastaneid. Kogu Kreschatikut palistav alle on kastaniküünalde lõhna täis... mmm... Sekka muidugi ka mingeid kohalikke bulotshkaid ja shashlõkki. Kui teil peaks kunagi olema plaanis päikseprille osta, tulge siia: mul on tunne, et muud nad ei müügi, kui kokakoolat ja päikseprille :) Oh, mäkburgerit muidugi ka: see asub suisa palees.

Eile õhtu päädis Sloveenia, Rumeenia ja Valgevene peoga. Üksteise järel, tip-tip-tip. Kui rumeenlased trallisid Basejna tänaval kõrguva Arena-nimelise ööklubideringi sisehoovis, siis valgevenelaste mänekas Filip Kirkorov (öäk ta ikka on!) oli oma Agurbashi jaoks terve ühe klubikorruse kinni pannud. Ja sellesse sissepääs oli kui odavmüügiga peibutavate ostukeskuste avamine. Ime, et ellu jäime. Masendav: mullu trallis valgevenelaste peol vaid kümmekond fänni (meie kõik kaasa arvatud), tänavu oli see aga üks shikaarsemaid ja popimaid. I wonder why! Okei, Kirkorov lööb ikka oma vanu laineid ja Agurbash hiilgab oma guki-kleitide kollektsiooniga, aga ikkagi. Guki tuleb Guccist, et te teaks.

Ja nüüd vaatame, kas saame kontserdisaalist selle lollaka Türgi välja peksta ja siis läeme linna peale mäurama. :)

0 comments: