5.1.06

Sellest ja Tollest

"Buena Vista Social Club" on ikka üks uskumatult hea plaat. Nagu ka film, mida ETV eile näidata võttis. See tõi meelde mõne aasta taguse Pori Jazzi külastuse ja Ibrahim Ferreri üliarmsa kontserdi. Veider, selle muusika ja kultuuripeegelduse (ehkki Wim Wenders näitab seda nagu ikka üks dokumentaalturist võiks näidata) valguses tekkis tõsine soov ja tahtmine sellele saarele sõita. Mulle tundub, et see tuleb lihtsalt ette võtta, mitte siin niisama halada. :)

Ning teine, üpris üllatav uudis - Rene Meriste koos kaaskondsetega on otsustanud N-Euroga Saksamaa moosimuusikaturul igatahes läbi murda: juba ülehomme on RTL2-s eetris tema Saksa produtsendi esimene singel "Noise". Hmm. Ehkki see just minu muusikaline maitse nüüd väga pole, võib arvata, et ega ta oma veidra (ja siinmail muidugi teada-tuntud) look'iga tähelepanuta ka ei jää. He-he, huvitav, kuidas see mainemurdmine siis ikkagi päris täpselt käib...? "I wanna hear some noise..."

Küll on "hea" nohuhaige olla, kui oled kodumaised apteegiketid erinevatest eukalüpti- ja mentoolipreparaatidest ning muidugi üdini taimsetest nohuteedest tühjaks teinud... :)

0 comments: