28.11.06

W

No, nüüd on Mr. W vähemalt elusalt ja tervelt Kadriorus. Kujutan ette julgestusüksuste juhte, kes õhkavad endamisi: "so far, so good". Viimaste päevade ümberehitus- ja piiramistööd linnas on igatahes väga lõbusad olnud. Kui eile Kinomaja poole jalutasime, et "Tommy põrgu" ära vaadata, siis tuli meil sisuliselt politseiorkestri suuruse valve all vanalinna jalutada. SAS Radissoni võis kiigata muidugi üksnes teiselt poolt teed - ei ole siin lihtrahval midagi hotelli läheduses ringi kongerdada, kui tipp-poliitikud omi asju ajavad. Ja kesklinna kohal tiirutas poole ööni helikopteri valve.
Saa sa nüüd aru, kas W külastus on hea või halb, ent vähemalt on linnakodanike kannatus nüüd küll proovile pandud: enam turvalisemat järelvalvet siin linnas saada oleks vist võimatu. Igatahes, kui silmad veerand üheksa paiku lahti lõin, võisin oma koduaknast kiigata, kuidas tema hiigeleskort akende alt mööda vuras, saatjaks üksikud unised teeäärsed lipulehvitajad ja fotokaamerad. Liiatigi olid meie maja välisukse politseijõud blokeerida otsustanud. :)
Tuleks nüüd vaadata, kas ajal, mil Kadriorus juttu veeretatakse, ka tööle pääseb. Ma lähen igatahes üritama, ID-kaart hambus ja käed nähtavalt pea kohale tõstetud. (See viimane õpetus pärineb esmaspäevast "Ärapanijast".)

0 comments: