25.1.07

Poliitisa Edgar kinkis Kahvlile blogi

Nalja kui palju - Eedik võttis vaevaks ja mätserdas "Kahvli" otsesaates kiiresti ühe uue blogi valmis. Ma saan aru, et palava prozhektorivihu all polnud mahti paika panna Eestis kehtivat ajavööndi, kuid kui Savisaar uhkelt teatas, et tema on praegu selle blogi ainumoderaator, siis ma ei saa küll aru, kuidas ta jõudis televaatajate küsimustele vastamise ajal kommentaare modima kukkuda. Kiire pilk esimestele kommentaarivirnadele ja me näeme, et väga paljudes kohtades on pelgalt mõni hetk pärast esimese sissekande tegemist jõutud kommentaare eemaldada: Comment deleted / This post has been removed by the author / January 25, 2007 12:33 PM. Võimas vana, kas pole? :)

Ent veel - kui pisut veel blogosfääris ringi nuuskida, siis näeme üllatusega, et pelgalt mõni minut enne aadressile hannesjakiur.blogspot.com esimese sissekande tegemist on keegi sopanäpp jõudnud proovisissekande teha ka teisele sarnasele aadressile nimega hanneskiur.blogspot.com. Selle sissekanne on muidugi üpris seosetu.

Näete - ehkki Savisaar teatas rõõmuga intervjuu lõpus: "Vaadake, valite ükskõik millise erakonna, ikka saate Savisaare", siis mulle tundub pigem, et kui valime Savisaare, siis valguvad veidrad ja küsimärke tekitavad teod ja tehingud ka internetiavarustesse :) Ehk tõsisemalt rääkides tõestas Keskerakonna esimees muuhulgas ühe näpuliigutusega, kuivõrd lihtne ja karistamatu on identiteedivargus internetis:

Palju õnne, argipäevaks!

2 comments:

Manjana said...

Andri, kommi kustustamiseks on 2 varianti: selle kustustab kirjutaja (siis on tekst:This post has been removed by the author) ja teine variant, et kommentaari kustutab blogi administraator (siis on tekst: This post has been removed by the blog administrator).

Mõtlik mees said...

Eh, ma olen ikka nii rumal, nii rumal. Paraku ei lükka see ümber teisi selle blogiga seonduvaid küsitavusi. :)