31.3.07

Hüpe Tartusse... Ja tagasi

Üle pika aja oli eile Tartusse asja. Kohtuma oma kunagise õppejõu Marju Lauristiniga. Vahva ja valgustav taaskohtumine. Eriti tore oli muidugi see, kui Marju ühtäki mu fotograafile teatas, et nüüd soovib ta pilti koos Andriga. Selle me mõlemad ka saime. :) Tänu fotograaf Margus Ansule.


Soovitan kõigil aeg-ajalt varahommikutel pikemaid autosõite ette võtta - kevadine Eesti ilma ühegi pilveta taevas on lihtsalt vapustavalt ilus. Kuigi, nagu mind pärast lõõbiti - õudselt mõnus küll, sõidad Tartusse, päike on näkku; tuled Tallinna tagasi, päike jälle näkku. Okei, oli küll nii! Aga ega see tegelikult mind eriti morjendanud. Lihtsalt vahva oli. KUIGI - Tallinna linnavalitsus peab KOHE midagi ette võtma, et liiklusummikud linna suurimates sõlmedes ei halvaks inimeste tööd. Selle asemel, et kell pool viis tööl tagasi olla, istusin ma lennujaama juures tund aega ummikus, liikudes edasi paarimeetriste nihetega. Tõesti, ma suisa ki-hu-tasin toimetuse poole, tuul kõrvus ulumas. Indeed!

Tööl ootas mind muidugi riburadapidi ebameeldivaid üllatusi. Saamatust, võhiklikkust, suutmatust oma tööga hakkama saada. See vihastas. Ent nii hilisel ajal tuleb endal käised üles käärida ja teiste bläkid sirgeks siluda. Tulemuseks oli see, et vajusin kell 11 kodus röntsaki! diivanile ning sinna mu vaba õhtu läkski. Et see on minu blogi, siis ma võin öelda - perse kõik!

Aga üks korralik unepuhkus, üks kassikaisutus ning üks tõeliselt kevadine ja vahva muusikavideo, mis elustab The Proclaimersi kunagise hittloo... See on tehtud briti heategevusfondi Comic Relief tarvis. Sellenimelise organisatsiooni lõid 1985. aastal koomikud Aafrika näljahädaliste abistamiseks, nüüd toetab see ka puuetega inimesi Inglismaal. Aga vaadake ise ka seda videot, kus lisaks bändile teevad kaasa Peter Kay ja Matt Lucas (ja ohtralt nuku- ja inimkuulsusi). Pealegi oli sellise boonusloo tegemine just nende kahe ratastooli aheldatud koomiku idee.



Nüüd olen vist paremas tujus. Vähemalt puhanumas. Sestap lisan veel teisegi vahva loo, mida Eestis võis näha eelmise aasta sügisel. YouTube'is aga siiani. Pink. "Leave Me Alone (I'm Lonely)". Tjah. Aga vaadake tema käte ja jalgade tööd! :) Muide, seda tema viimaselt tuurilt "I'm Not Dead" pärit lugu võivad kõik huvilised juba aprillis poodi nõudma minna, sest kohe-kohe ilmub turnee Wembley-kontserdi DVD. Hääd laupäeva!

1 comments:

Eddiesmoments said...

seda et, jah - sa tead väga hästi et SEE linnavalitsus ei võta ummikute VÄHENDAMISEKS miskitki ette. Pigem ikka nende suurendamiseks....
Lennujaamast Maakrisse, see on köömes. Vaata mis siis juhtuks, kui tuleks Koplist Peterburi teele sõita. Trammiga nüüd tund ja 15 minutit (enne 40 minutit).