9.4.07

Kuidas m-i-t-t-e terveks jääda

No kui te juhtumisi e-i taha tuulisel kevadel terve püsida ning naudite tilkuvat nina, kipitavat kurku ja valutavaid silmi, siis soovitan teil kindlasti täna öösel lahtise aknaga magada. Sest tänane öö pidi tulema viimaste aegade külmem. Ise tegin seda eelmisel ööl - oli ka parajalt krõbe. Nii krõbe, et varahommikul olid autoklaasid hoovis härmas. Kuradi idioot ma ikka olen! Aga ega sellest siis veel piisa - täiusliku naudingu saavutamiseks tuleb hoolitseda sellegi eest, et teie töölaud oleks kuklasse puhuva konditsioneeri all. Ja istuge seal võimalikult kaua. Nüüd on minu sõpradeks Vipise ninatilgad ja Goldrex. Ja üks südant soojendav soovitus läbi nina kurku sügada. Tnx! :(

Empsile suur änu kahe postkaardimeenutuse eest. Ühel neist olid briti mutikesed, kellest üks hüppas keksu, teised passisid niisama. Ning tekst ütles: "Growing old is inevitable, growing up is optional." Teisel postkaardil passisid kaks siilikest ülekäiguraja ees ja vaatasid neist mööda kihutavaid autosid, ise soovides üle tee minna. Lisatud tekstike andis mõtte: "If zebra could not make it, do we have a chance?"

Ja Maris - palju õnne sünnipäevaks ometi! Miskipärast kangastub mul perversne Johnny Logan aastate tagant: "What's another year..." :)

0 comments: