28.5.07

Õitsvaid kastaneid ja sireleid täis Eesti

Nädalavahetused on toredad. Eriti siis, kui saab mahti pealinnast välja sõita. Sedapuhku näiteks Haapsallu, et vanavanematega Riias shoppamas käinud Triibik koju tuua. Jalutuskäik lossis ja lossitornis (ma ei saa aru, miks mingi vene keelt kõnelev vanamees kõiki torniaknaid veega piserdas ja ise mingisugust uidu suust lausus), Valge Daami müsteeriumi lahendamine (koostisosadeks kuu, puud, paar akent ja varjud), muidugi meri (on küll ilus, ehkki ma jään end liigitama jõe-inimeste hulka) ning ohtralt metskanne ja nurmenukke. Ach - hea!

Laupäev tõi ka Vertigo terrassi avapeo Moijto Deluxe Party, mis hoolimata jõlejahedast ilmast osutus äraütlemata meeleolukaks. Seda tänu mõnusale seltskonnale, Susani laulule ja muidugi "mõningatele" mojitodele. Pidu võinuks kesta muidugi kauemgi, kui Radissoni-rahvas poleks virisema hakanud, et tümps ei lase magada. Elagu elu suurlinnas!

Ainsaks soovituseks toitlustus- ja joogiasutustele: kui te olete otsustanud publikule ühtteist konsumeerimiseks pakkuda (ja selle pealt ka teenida), siis tuleb teil mõelda ka olulistele ruumidele: baarile, garderoobile ja peldiku(te)le. Ei ole normaalne, et poole oma ajast pead sa klubiõhtul järjekorratama baarisabas, teise poole aga peldikusabas. Ning garderoobis on kohti ainult mõlemale külastajale.

Täpselt sama kehtib ka reede ööl toimunud Kumu ÖÖ kohta - ei ole mõtet üritust haipida, kui pidulistel tuleb sissepääsusabas passida enam kui pool tundi. Ei ole mõtet. Aitäh neile, kes viitsisid helistada ning öelda, et ei ole mõtet end sinna vedada - sisspressimine võtab tuju ära. Nii rokkisimegi mujal. Näiteks Hollywoodis Karoli Hindriksi plaadikeerutuse saatel. Nämma!

0 comments: