9.7.07

Õllemeistrite suvejook Õlpa

Tundub, et suveajal vaatidesse villitavad ning suvalistele suvepidulistele välja jagatavad ja müüdavad õlled võiks vabalt õllejookide alla liigitada, sest tavaliste pudeliõllede moodi need nüüd küll ei ole. Jõudsime pärast suvepäevi selgusele, miks on A. Le Coq'i putkakesel õllekraane kolm - ühest tuleb vesi, teisest siider veega ja kolmas vesi õllega. Ehk peaks uurima, kas selline lahjendamine ongi nende äriidee suvepidudeks. Saab sama raha eest palju rohkem.
Nii soovitan Limpale seltsiks välja mõelda tema pidevalt kerges vines vanaisa, vanaema või vanem vend nimega Õlpa. See sobiks imehästi suviste ja kahtlaselt lahjade õllejookide maskotiks.

Ja veel üks tähelepanek - väikelinnade poekeste ja külakultuurimajade kõrval asuvad teadetetahvlid on lihtsalt fantastiline lugemisvara. Kel mahti, peatuge mõne poekese ees ning lugege neid. Veel parem - kui teil on viitsimist, saatke mulle vahvaid pilte nendest teadetest: riputan viitega teie nimele siinkohal üles. Nagu näiteks need kaks, mille leidsime Verniga Lihulast.

Ei tea, kas riivitud kõlbavad?

Lihula rahvas, ärge muretsege! Eda is back in town!

0 comments: