16.7.07

Veidrate luikede kommuun Rutjal

Autor Arno Saar / SL Õhtuleht

Milline muhe nädalalõpp! Ehkki esmalt pisut segane - kõigepealt Pirgusse, siis kerge õnnesoov Sven Lõhmusele ja Mari-Leenile, väike naps Lenna ja Piretiga ning siis pealinna tagasi -, loksus hiljem kõik paika: vurasin laupäeval hoopis Eismale, et lihtsalt olla, pisut metsatöödega tegeleda (brr, vihmas ei tundu see sugugi meeldiv olevat!) ning mere ääres luiki ja parte kiigates lihtsalt kiikuda ja puhata. Ja meie metsaaluse on vallutanud metsmaasikate koloonia! Super-super-super! (Mulle hakkavad mingid väljendid külge jääma... Kahtlane!) Siinkohal siis ka väike vaade meie soon-to-be-villale:



Ning mul on hea meel, et vähemalt emps on võtnud kätte ja reageerinud minu üleskutsele pildistada väikekohtade teadeteahvleid täiesti tõsimeelselt. Tehke järele. See pilt on tehtud Võsul.


Ahjaa, mis puutub pealkirjas toodusse, siis see tähendab seda, et meie kõrvalkülas Rutjal on end sisse seadnud kümned luiged. Suveaeg, eks ole! Ent keda nende seltsis pole, on luigepojad. Ning et ka emaseid luiki ei hakka silma, siis võiks oletada, et need luiged kipuvad küll augustis Tallinnasse paraadile minema. :)

0 comments: