23.8.07

So-o-o-me või Po-o-o-la?

Te ju mäletate seda "Kreisiraadio" kildu? Mnjah, igatahes sai Susaniga Helsingis käidud. Lihtsalt niisama, jutu jätkuks. Tõepoolest, miks ka mitte! :) Igatahes leidusid mõned sooduskupongid, mis meid Silja SeaCatiga üle lahe toimetasid. (Me ei teadnudki, et Postimehes ja SL Õhtulehes nii palju lugeda on, et suisa 100 minutit mõlema lehe peale kulutasime!) Siis väike shopping... Ning seejärel Finlandiatalo kõrvale murule, et maitsvat Cavat mekkida (tervitused ja tänud Matile). Turistide asi. Olime veendunud, et vähemalt mõnel meid ümbritsevast hiigellinnust on silmade asemel kaitseministeeriumi kaamera, et uurida, kes need rõõmsad tüübid siin on, kes linna keskel murul päikest võtavad. Ja õhtul... Õhtul ikka koju tagasi. Järgmisel päeval (ehk eile) kuulsin, et Helsingis möllas kaost tekitav äikesetromb (karmimal ajal 7000 kärgatust tunnis), mis viis rivist välja elektrivõrgud, ühistranspordi ja muu. Hea, et meie uitmõte meid sel päeval reisile viinud... Aga et pealkirjas esitatule truuks jääda, siis panen nüüd paari tunni pärast edasi Poola. Aitab! :)

Aga lõpetuseks jäägu teid tervitama midagi ehtsoomlaslikku. Aitäh, Margit! Kui Poolast naasen, ehk leian siis sealt midagi ehtpoolalikku...



Ahjaa, Smaug tegi oma blogisse taas sissekande. Elagu Kristel, kes mu mäguvat elukaaslast aeg-ajalt ikka kuulda võtab! :)

Ja olgu siinkohal teilegi, kes te kommentaaride alla kiigata ei viitsi, link Kaja blogist, kelle fotosilma ette on jäänud pildike Nevada argielust. Peske käsi! See on käsk! :)

1 comments:

Karuema said...

tere Andri,
ma vaatasin, et sa siin blogis kogud selliseid naljakas totakaid silte avalikust ruumist...mul sama hobi, aga kollektsioon oluliselt kesisem - siiani vaid yks pilt (noh mul fotokas ka vaid paar kuud), aga jagan seda pilti sinuga - leidsin selle usa-st yhe väikese kylakohviku wc-st Nevada körbest:http://kajatampere.blogspot.com/2007/06/seaduse-kommunikatsioon-ameerika-moodi.html