16.9.07

Elton-san käis Baltikumis

Nüüd on siis need Elton Johni kontserdid nähtud. Mis seal salata, Eesti oma oli märksa vungikam. Publikul on ikka tähtis osa: tuimad lätlased meest nähtavasti käima ei suutnud tõmmata. Eestis oli ikka teine tera. Aga võib-olla oli ta lihtsalt lätlaste peale pahane - kuuldavasti jäi ta seal oma nõutud eskordist ilma (polevat see suurus, teatati) ning hotellgi ei meeldinud. No mine võta nüüd kinni. Igatahes jäin reedel ööst ja unest ilma (pidu oli igatahes suu-re-pä-ra-ne!), mistap olin kogu laupäeva nagu pahur zombie. Ja tulemuski kohe käes: unist kassi ei tohi kiusata, hakkab urisema ning võib isegi hammustada. Inimene (ma ise, see tähendab) ka ei õpi kunagi.

Panen siia hoopis oma tagasihoidliku money-shot'i (okei, raha ei anna mulle selle eest tegelikult vist keegi), millel näeme, kuidas vanameister pelgalt kolmekümne sekundiga lavalt lahkus, autosse supsas ja minema uhas.


Now I've seen both of Elton John's concerts in the Baltics. Talking about the show, it seems that the key factor is the audience. In Latvia, people were quite numb. In Estonia, people loved him. But as I didn't sleep on Friday night and decided to go to the party, I was awfully tired on Saturday. In this condition I sometimes can be a horrible person. Well - I was yesterday. Sorry! Instead of wining, I'll show you the money-shot I made at the backstage of Riga Arena. It took only 30 secs to leave the stage, get into the car and leave the building. It seems that he didn't like Riga that much - he didn't get the escort he demanded and he didn't like the hotel. Oh, what to do... :)

0 comments: