20.9.07

Mul on Piinlik24.ee

Ma ei oska enam nutta ega naerda sääraste uudiste peale, mis räägivad justkui millestki... Aga samas ei räägi mitte millestki. Peaks aretama välja uue ajakirjandusliku zhanri, uuriv-järledava kõmuajakirjanduse. Miks neid uudiseid üleüldse avaldada?
Angelina Jolie kõige rajumad peopäevad on möödas, kuid naine rääkis intervjuus ajakirjale Cosmopolitan, et ta on maganud vaid nelja mehega.
Biseksuaalne näitlejanna käib praegu Brad Pittiga ja nad kasvatavad nelja last, kellest üks on nende bioloogiline tütar, kirjutas entertainmentwise. Kõmuväljaannete hinnangul on Pitt seega kindlasti üks meestest, kellega Angelina on voodirõõme jaganud.
Naine on käinud ka Billy Bob Thorntoni ja Johnny Lee Milleriga. Nii jääb saladuseks ikkagi neljanda mehe identiteet.
Selline uudis meenutab mulle "Nukitameest": "Kõigepealt jagame ära, siis vaatame, kas üldse üle jääb! Või äkki on puudu!" "Mis mõttes, kui jagub?" "Mis mõttes, kui üle jääb?" "Kui alguses oli kõik siin ja nüüd on kõik puudu, siis kuidas ei jagu?" Appi! :)

2 comments:

Anonymous said...

aga see ongi üks piilik portaal !

petskratt said...

a toredaid saite on teisigi. näiteks uudis pealkirjaga "O.J. Simpsoni väidetav rööv jäi väidetavalt lindile" http://epl.ee/artikkel/400474

tõsi, tegemist on väidetavasti keerulise (võimalik, et kergelt rekursiivse) juhtumiga: "Simpson olevat süüdistuse kohaselt üritanud röövida endaga seotud suveniire selle müüjalt, keda ta ise süüdistas meenete endalt varastamises."