3.1.08

Orkuti-spämmi aeg hakkab viimaks lõppema

Head uut, 2008. aastat, kallid sõbrad! Nagu nii mõnigi oma blogis on juba kirjutada ja soovida jõudnud - loodetavasti tuleb see aasta meile kõigile parem, hingeliselt tasakaalukam ja igas mõttes väljakutsuvam. Võiks ju. Sest kui jõuluajal perekondlikult pidu pidasime ning kokkuvõtteid teha üritasime, pidin nentima, et oli lihtsalt üks korralik tööaasta. Oma toimetus sai tuule tiibadesse. Jah, eks oli muudki kui tööd. Oli sõprade aasta - mulle oluliste inimeste aasta. Ning selle üle oli küll hea meel. Aitäh, teile selle eest! Aga ühe väga erilise ja olulise inimesega tahaks tänavu rohkem koos olla. Ei taha end lõpmatult töösse matta.

Hea meel on selle üle, et orkutiõnnitluste aeg, mis meid kõiki alates jõuludest kuni uusaastaööni on kimbutanud, hakkab otsa saama. Ärge mõistke mind valesti, igasugused head ja südamest tulnud soovid on alati teretulnud ja rõõmustavad südant, ent ma ei soovi olla mingi suvaline linnuke kusagil postiloendis, mis saadab anonüümtervitusi ükskõik kellele. Ei tahtnud saada ka tühjalt kõmisevaid sõnumeid, mida tõenäoliselt igaühele mobiilitsi saadeti. Sellepärast olin ka ise vait ega tüütanud häid inimesi õõnsate "oh-kui-ilus-aeg-on-jõuluaeg" sõnumitega.

Aga aastavahetuse eest tahan küll kõigile suure-suure tänu öelda. Oli kärtsu, oli mürtsu, oli hingest tulnud kõne, isegi striptiis (mitu korda! :)) ning kohutavalt palju lahedaid inimesi. Just nii tulebki uus aasta vastu võtta: eks järgmisel päeval on hea sõpradega ühiselt pilt kokku panna. :)

Ning kui pildid töödeldud saan, siis annan teilegi teada, kust näha isa 50. juubelisünnipäeva ja mõnusa aastavahetuse pilte!

0 comments: