26.3.08

Muumimaale oli saabunud talv...

Üks muumimaja ja lukku ei panda - hei muumid!
Kui hämarus tähed toob lootuste randa - hei muumid! Pere lööb tantsu, end eeskujuks seab,muumidelt elamist õppima peab.
Hei muumid, hei muumid, hei muumid!
Lahe, täna hommikul silmad lahti tehes tundsin end kui Muumimaal elav pahur Puruvana. Või keegi muu selline igerik tegelane, kes tatsab akna alla ning peab nentima, et vahepeal on tuisutorm suutnud Eesti lumesuppi uputada. Ja kalender väidab, et on 26. märts? No tõesti! See, et nädalavahetusel Eismal käies seal kõik lumega kaetud oli, tundus justkui üdini normaalne. Noh, metsas ikka võib - isegi, kui tegu on lihavõttega ning tegelikult peaks mätaste vahel hoopis lihavõttejänesed ringi silkama. (Sestap oli tore üksnes proseccot limpsida, torti õgida ja videoprojektori abil mõningaid filme vaadata).

Vaene Vend oli tänases "Terevisioonis" ikka päris õnnetu - jalgpallimängu ähvardab nurjumine. Olukorrast pajatab ka äsja saabunud pressiteade:
Hea jalgpallifänn,

Kuna öö läbi kestnud lumesadu ning tuisk on kuhjanud suured hanged A.Le Coq Arenale, paluvad Jalgpallihaigla ja Eesti Jalgpalli Liit kõiki jalgpallihuvilisi appi lumekoristustöödele. Et selle aasta esimene koondise kodumäng kenasti toimuma saaks, on iga abikäsi rohkem kui teretulnud. Seega kõik, kel vähegi võimalik, seadke palun sammud staadioni poole!

Igale koristustöödel osalejale annab EJL tänutäheks pileti õhtusele Eesti-Kanada mängule.

Kindad kätte ja sall kaela ning lund lükkama!

0 comments: