28.5.08

Mullune sildisaaga saab uut hoogu

Ehk mäletate, et mullu suvepäevadele sõites tabas mind vahvate siltide pildistamise kiiks. Nüüd on hea kirjasaatja Marina saatnud vahva foto kevadisest Kadriorust:
Sattusin pühapäeval Kadriorus jalutades Vilmsi ja Vesivärava tänava vahel asunud maja lammutushunnikule, millel selline armas silt. Väga armas teadaanne kaaskodanikele, kes ehk juba praegu on jaanitule materjali otsinguil:)

Põnevaid, peaasjalikult poliitilise alatooniga pilte pakkus muuseas ka Belgrad. Näitan teilegi - mõlemad on pildistatud Zemunis. Esimene viitab Kosovo iseseisvumisele, teine on graffiti, mis meisterdatud ühe erakonnajuhi toetuseks.


Seegi pole veel kõik: paar ülesvõtet sai tehtud ka üliveidras hotellis Excelsior, millest varasemates sissekannetes ka pajatasin - võidunud diivanikatted ja väsinud välimus, lisaks veel tulikuum survepesu ja kartuli praadimise lehk trepikojas. Inglise keelega on neil probleeme, aga nagu ma kuulsin, vahetati minu pildistamise järel vähemalt liftile riputatud esimene silt ("not work!" korrektse keelega paberilehekese vastu. :) Ju nad siis hakkasid kõhklema ja kutsusid keeleabi välja.


Ja veel - et linnarahvas teaks, kellele tänulik olla, on mõni Belgradis vurav liinibuss varustatud vajaliku teabega annetajaist. Näitan teilegi:

1 comments:

Kaur said...

See silt oli varem (mitu aastat) Faehlmanni 41-43-45 hoovis, lammutatud kuuride lauahunniku juures. Toimis, kusjuures, viidi ära küll.