15.1.07

Debiiliku saladus lahendatud

Et kodanik Anne Pallav jätkas ajakirjanike kimbutamist, otsustas kolleeg Triin välja uurida, kes see tegelane siis ikkagi on. Tuli välja, et pole olemas kahte Anne Pallavit, vaid et tegu on ühe ja sama isikuga. Riina Vändre, IRL-i meedianõunik ei pidanud paljuks meile oma endise erakonnakaaslase käitumist selgitada:
Anne Pallav oli meie erakonna liige, ta arvati taolise tasakaalustamata käitumise pärast välja kui ma ei eksi, siis septembris. Tol korral pommitas ta Eesti Päevalehte ja meil paluti ta korrale kutsuda.
Meie liikmed rääkisid Annega, ta küll lubas sellise käitumise lõpetada, aga pärast IRL volikogu 22.oktoober jätkab ta juba mitte enam meie liikmena, valikuliselt meie liikmete pommitamist samasuguste ähvardustega nagu allpool, sh olen ka ise üks tema vihaalustest ja minu puhul ei hoidu ta ka roppustest.
Anne on hariduselt majandusküberneetik ja tõepoolest teadmiste poolest ka tark inimene, samuti on ta üksik inimene. Kahjuks infotehnoloogiliselt suutlik inimene. Ei oskagi täpsemalt öelda, mis hetkel tal tervisehäire välja lõi, aga selge see, et tema käitumine häirib vahelduva eduga erinevaid organisatsioone või inimesi, kes teda millegi poolest ärritavad. Võib täheldada, et ta hakkab reageerima pingehetkedel, kui ühiskonnas on midagi erutavat toimumas, a la ärevus õhus, nagu praegu valimiseelsel perioodil kõigis meediakanalites üsna tuntavalt hetkel üleval on.

Seega kui Anne Pallav Teid jätkuvalt tülitab, siis võtame IRL-st temaga ühendust ja palume lõpetada. Kahjuks võib see tähendada olukorda, et ta kolib oma nime alt mõne teise nime alla (mulle kirjutab ta vahel ka kass Basiliona). Tavaliselt ta kontaktivõtu peale rahuneb. Mu isiklik arvamus on, et ta üksikuna (õnnetuna) tähelepanu just vajabki ja võtab mõistuse mõneks ajaks pähe tagasi.

Loodan Teie mõistvale suhtumisele ja kui asi ei lõpe, siis me võtame kindlasti mõned sammud tema rahustamiseks ette.

Lugupidamisega,
Riina Vändre
IRL meedianõunik

2 comments:

Anonymous said...

kle saada see info juurele ja ojale, saavad ärapanijas ära kasutada.

Anonymous said...

Agnes, tähelepanu tädi ju tahabki! Mis selle haige inimese kallal ikka ilkuda, saab teine ainult hoogu juurde.