10.5.07

Eurovisioon Helsingis: so far, so good!

No, moi! Hakka või soome keelt rääkima. Igatahes on fotoblogi väga edukalt töötanud ning nii pole viitsinudki midagi muud suurt juurde pajatada. Eurovisiooni poolfinaalini on jäänud vähem kui kaks tundi, nüüd pole muud, kui lihtsalt oodata. Siin Hartwall Arena kõrval asuvas pressikeskuses on igatahes kuratlikult külm. Kampsunist ka ei aita. Mõelda, mõni istub praegu 32-kraadise päikese all Kreekas ja käib ujumas... :S

Ausalt öeldes on siin üliigav. Show on igav ja kogu see tänavune värk on i-g-a-v. Teisalt ehk saabki lihtsalt rahulikumalt võtta. Täna otsustasime oma apartemendis pannkooke teha. Ostsin sada ingredienti, tegin taina valmis... ja siis avastasime, et pliit ei tööta. Palju õnne! Nõuame uut pliiti! Igatahes oli meil kaks võimalust - kas hakata pannkooke jooma või see külmkappi paremaid aegu ootama panna. Valisin viimase variandi.

Hommikul korteris askeldades hakkas kõrvadel imehea - MTVst tuli Nelly Furtado ja Robbie Williams. Tuli meelde, et maailmas tehakse ka väga head popmuusikat. Tuli meelde, et muusikatööstuse jaoks on siinne traalivaali, kus 42 jubeõudset lugu läbi tuuritab, täiesti marginaalne pralle ning et siit muusikaelamust otsida ei maksa. Aitäh, MTV!

0 comments: