19.5.07

Suvi ja hea tuju - ei mingit kahtlust!

Ilm on juba mitmendat päeva lausa jumalik! Tere, kevad! Ootamatult (okei, tegelikult pikisilmi oodatud) rõõmu ei suutnud varjutada, ka eilne tunniajane liiklusseisak, mil lihtsalt Tallinna järjekordses nõmedas ummikus pidin passima. No kurat, kas siis tõesti ei suuda pealinn oma liiklusvoogu kontrolli alla saada. Grr! Aga nagu öeldud - ei see mu tuju kurvaks tee. Selle asemel võtsime kätte ja vudisime uuenenud Moskva avapeole, kus lubati "hõrku suupisteid", ent laudadelt vaatasid vastu viinamarjad, sinihallitusjuust ja kuiva moega pitsapirukad. Palju õnne mulle, et sealt toitu lootsin. Hea vähemalt seegi, et vahetult enne burgeri alla kugistasin. :)

Ent uus Moskva näeb oma pehmete tugitoolide-diivanitega sheff välja. Ja Laura Põldvere smooth dzhässipõimik kokteilide taustaks oli ka ülimõnus. Ta on ikka üks väga hea laulja.

Ja ühe mõtte lisaksin siia veel. Elion alustas digilaenutusega. Väärt algatus. Ei pea enam iga filmi pärast videolaenutusse sibama. Esialgu on valik muidugi nadi. Küll see paraneb. Ent ma ei nõustu kuidagi sellega, et film "Transamerica", mida seni näinud polnud, on topitud komöödiazhanri. No kuulge! See et natuke naljakas on, ei tee väärt draamast veel komöödiat (see transseksuaalist, tema pojast ja nende teineteise/ga/ta hakkama saamisest pajatav film oli tõesti hea!). Aga selle võib Elionile vist andestada, sest võib-olla on sealsed filmisisestajad tõesti teistsuguse huumorisoonega. Küll aga ei mahu mulle pähe, kuidas need samad nobedad filmisisestajad on suutnud "Lassie" põnevusfilmide kategooriasse tõsta. Uuu, spookie, Lassie go home! Tõesti-tõesti, äkki oleks võinud luua selle koerafilmi tarbeks suisa "õuduspõneviku" lahter?

0 comments: