16.1.08

They tried to make me go to rehab...

Olete te alustanud päeva laevasõidu ja kaksi kalvadosiga, shopanud nagu hullumeelne, vitsutanud pitsa- (ja õlle!)bufees ennast siiruviiruliseks, shopanud veel pisut, seejärel võtnud aja maha ning leidnud magamiseks ühe elokuvateatteri, taustaks suvaline film (sedapuhku sel nimeks ehtsoomlaslikult "Ii-am-legendii" - üpris põnev, arvestades, et üks pidas seda loomafilmiks ning et teine väitis, et tegu on Rein Marani legendaarse filmiga "Tutkad"), seejärel tormanud raudteejaama tualetti ja teinud veerand tunniga läbi totaalse muutumise, et siis shikilt ja glamuurselt kasiinos toimuvale show'le jalutada ning pärast laivalle põrutanud ja taas koju sõitnud? Ei ole? Mina olen. Aitäh, Tuuli, nii imelise päeva eest!

Jah, they tried to make me go to rehab but I said "no, no, no"!

Ja midagi lõbusat - SL Õhtulehel pole olnud vist suurt vahet, mida ja keda illustratsiooniks pildile panna. Palju õnne, Kristel! :)


Ja veel - ka elu24.ee näib jätkavat pealiskaudset ja põhjalikuma kontrollita "meelelelahutusajakirjandust", muutes oma suva järgi ühe järjekordse noornäitleja sugu. Hm!

0 comments: