6.7.08

See summerdamine on päris tore

Muidugi krimpsutab nii mõnigi lugeja nüüd nägu - no on alles oss, käib Õllesummeril ning kiidab seda veel takkapihta. Olen õnneks sellest eelarvamusest juba aastaid prii ning tunnen alati heameelt, kui saan õhtul koos sõpradega mõnda vahvat kontserti külastada või hetkeks lihtsalt lõõgastuda.

Õllesummer Õllesummeriks, kahjuks pole enamikul eestlastel võimalik (ega ka soovi) käia kontserdipiletite eest välja tuhandeid kroone, et pere meelt lahutama viia. Nii pakub säärane üritus kõigile midagi: okei, kes tahab, tõmbab oma londi umbe, urineerib kaaskülastaja peale ja tagatipuks oksendab veel võpsikusse ja nii ongi - teisiti ta ei oskagi. Säärastest jõrmidest on muidugi kahju. Kes aga tahab, see kaifib nendel päevadel häid Eesti esinejaid ja vahvaid eriprojekte, tshillib lapsega mõnel atraktsioonil või veedab muidu mõnusa õhtupooliku heade inimestega.

Eriti mõnus on see, et see festival nii kaua kestab - siis saab mõni päev sootuks rahulikumalt võtta ning linnast lahkuda. Nagu eile, mil meid taas onnike mere ääres ootas. No mida veel tahta - meri, päike, üliarmsa grillmeistri ennastunustav (vahepeal ka liha unustav) sussutamine, metsmaasikad ja väike vanemlik vein. :) Suvi!

Pää-ää-su-ke!

Vaene Kostja, mitte ei mahu pildile.

See oli cool kutt - muudkui aga tiksus Smilersi taustal, endal ridikül üle õla.

Piu, pau, Postimees!

Salapäraste reklaami- ja turundustegelaste salanõu... :)

0 comments: