2.4.08

Tshikk ja kaks, tshikk ja kaks, suuda küll Tommike!

See on see kuulus tantsuõpetusstseen filmist "Kevad südames". Ja ega muud sisu sel lõbusal fraasil olegi (kuigi mulle tuleb meelde oi-kui-kauge leveliaeg, mil Kingapreili seda rõõmsalt laulis), kui et kauge seos filmi pealkirjaga. Sest kevad on südames. Vajasin täna hädasti ühte jalutuskäiku linnas. Et igapäevahallus endast välja saada. Ning hing lihtsalt niutsus rõõmust.
Ma ei mõista neid, kes alati nina vingu tõmbavad ja Tallinnat kiruvad. Lihtsalt ei mõista seda hala, kuidas siin pole võimalik normaalsel inimesel elada, sest see on ju kõik nii rõve. Sest ega kõik me ela kusagil betoonboksis kaugel jumalast maha jäetud tühermaal ega sõida tunde tööle liiklusummikuid, kaasliiklejaid, inimesi, linnavalitsust, elu kirudes.
Võib ka niisama heast peast kätte võtta ja lihtsalt läbi kevadiselt imelise vanalinna jalutada, siin-seal tänavatele tekkivaid välikohvikuid või särasilmseid ja hullult vadistavaid-pildistavaid turiste kiigata. Või siis sadamasse paterdada ja vaikselt loksuvat vett vaadata. Mõnus. Oi, mõnus. Sest see toob eelmise kevade nii hirmhästi meelde. Love you.


Ahjaa, tänast päeva iseloomustas ju ringtants "Kus on, kus on Paris Hilton". Ehkki paparatsod tegid kokkuvõttes päris korralikku tööd said mu lemmikuks need masendavad fotod portaalist Elu24, kus oli väidetavalt tabatud Paris Hiltonit hotelli restoranis. Pildiallkiri oli lahe: "Paris Hilton Tallinnas Nordic Hotel Forumis lõunatamas kell 15" Tubli, fotograaf Marko Tubli. :)

0 comments: